Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Foto uit de oude doos 1 – Verwarringen1 september, 2013

Alan Ayckbourn’s “Verwarringen” ging in 1987 op de planken in de Oisterwijkse theaterzaal “De Kunstkring”. Bijzondere van dit spel is dat het de eerste maal was dat Theatergroep Trappaf een toneelspel bracht onder ‘n andere regie dan die van Wim Rooth. Dit terwijl de groep al richting de twintig jaar ging! Jeanny Kooijmans studeerde drie van de vijf delen waaruit dit stuk bestaat met de groep in.

Onderstaande foto is van de hand van Peter Deen. ‘n Kuise versie werd gebruikt voor publiciteit. Niet dit plaatje waar Fons Borgharts zich als ‘n stagejumper in ons midden wierp. Wel is het plezier van zo’n moment voor de eeuwigheid vastgelegd!

Groepsfoto "Verwarringen" 1987

Groepsfoto “Verwarringen” 1987. Karel Groenland, Ingrid Fransen, Yvonne Carels, Fons Borgharts, Rutger Lommerse, Désirée Evers, Berthie Poirters, Len Copal, Jeanny Kooijmans, Carin Ligtvoet en Huub Poirters. Foto: Peter Deen.

Bekijk ‘n vorig bericht…


Terug naar overzicht...