Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Repetities Moeder Courage in Oisterwijks Openluchttheater4 september, 2013

Eind deze maand is Theatergroep Trappaf voor de tweede maal in een jaar terug te vinden in het Oisterwijkse Openluchttheater met ‘n tweede theaterproductie. ‘n Extra bijzonderheid is dat de productie in eerste instantie bedoeld is voor volwassenen, dit in tegenstelling tot de 25 overige muzikale theaterspelen die Trappaf tot dusver daar neerzette. Op zich al ‘n reden om af te reizen! Reserveren kan via de site: www.theatergroeptrappaf.nl/reserveren. De data nog niet paraat? Hier zijn ze:

  • Vrijdag 27 september
  • Zaterdag 28 september
  • Zondag 29 september
  • Vrijdag 4 oktober
  • Zaterdag 5 oktober

Aanvang 20.00 uur – Toegangsprijs € 10,-

Repetitie Moeder Courage in Oisterwijks Openluchttheater

Repetitie Moeder Courage in Oisterwijks Openluchttheater. Sjef Smid instrueert spelers Elke Cornelissen en Danny Nieuwenhuis. Linksonder op de foto productieleidster Anja van der Bruggen. Foto: Peter Deen

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...