Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Kindergroep Trappaf weer van start.3 september, 2013

Theatergroep Trappaf kent kinder-, jeugd- en volwassenentoneel. De volwassenen pakten de draad alweer enkele weken op met hun productie “Moeder Courage”, de kinderen startten gisterenavond helemaal uitgerust in de vakantie van hun stevige medewerking aan de Trappafopenluchtproductie “De Drie Musketiers”. Gewoontegetrouw start men met kennismakingsspelen en theatergerelateerde oefeningen. De groep werkt onder leiding van Loes en Joep Lommerse en Eva Zandkuijl.

Kijkje nemen bij repeterende Theatergroep TrappafKinderen die zich afvragen of toneelspelen ‘n mooie hobby voor ze zou kunnen zijn nemen ‘n kijkje bij de repetitie. Foto: Joep Lommerse

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...