Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Noot voor noot naar ‘n goed resultaat!6 september, 2013

Theatergroep Trappaf is er niet aan ontkomen; in de loop de jaren is er steeds meer muziek en zang in de ‘toneel’stukken gekropen. Muziektheater, musical; ook die woorden vielen meer en meer. Voor wie er alles over wil lezen kan onze muziekhistorie ‘ns lezen. Live zang is weer meer de trend aan het worden. Vooraf opnemen en zéker zijn van ‘n goede opname, tekstvastheid en verstaanbaarheid is ook ‘n vaak gebezigde methode. ‘n Liedje kostte vaak ‘n hele avond. Een zinnetje overdoen dat niet helemaal lekker zat, tweede en derde stem erbij; het slurpt tijd! Leuke avonden met in de regel ‘n mooi resultaat, dat wel. ‘n Bijschaafmoment zien? Dat kan in ‘n kort filmpje dat Riny Couwenberg ooit schoot in Maicel Copal’s studio!

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...