Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Grimecursussen op stapel!7 september, 2013

Kennis en kunde zoveel mogelijk in eigen huis hebben is altijd een van de grootste troeven van Theatergroep Trappaf geweest. Regie, decorbouw, choreografie, muziek, grime; alles wat je zélf kunt doet de groep groeien. Het plan ‘n grimecursus op stapel te zetten was niet tegen dovemansoren gezegd: meer dan tweemaal zoveel aanmeldingen dan verwacht! Er gaan dan ook half september direct twee grimecursussen van start onder leiding van Saskia Zandkuijl. Saskia heeft meer in haar mars dan grimeren. Bezoek haar website met ‘n klik op de foto!

Naar website "Moois van Saskia"

Saskia Zandkuijl verzorgt twee grimecursussen voor Theatergroep Trappaf. Breng ‘n bezoek aan haar website “Moois van Saskia”

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...