Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Foto uit de oude doos 2 – Krijgertjes8 september, 2013

Het Oisterwijkse openluchttheater waar Theatergroep Trappaf al vele jaren kind aan huis is kreeg in de afgelopen twee jaren ‘n opfrisbeurt. Zo werd het speelplan opnieuw gelegd en het regenwaterprobleem daar opgelost. Ook verscheen kleed- grime- en opslagruimte “De Kaast” recht achter het theater, prachtvoorziening, gebouwd door vrijwilligers. Daarvoor hebben de bespelers van het openluchttheater zeven jaren plezier gehad van ‘n oude winkelwagen geschonken door Safaripark Beekse Bergen. De Vereniging van Oisterwijkse Spelers kent de winkelwagen onder de naam “De Pipo”. Niet zo comfortabel als “De Kaast” maar toch vele jaren ‘n uitkomst!

De Winkelwagen

Jarenlange multifunctionele ruimte recht achter het speelplan van het openluchttheater “De Winkelwagen” en “De Pipo” genoemd.

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...