Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

De jongsten op de planken!20 december, 2016

Afgelopen maandag hebben de jongste leden van Trappaf een fantastische voorstelling neergezet onder regie van Femke Stalpers en Marieke Nielen. Door middel van humor, muziek en geweldige teksten, wisten deze talenten alleen maar leuke en enthousiaste reacties op te wekken! Geweldig gedaan jongens en meisjes!

Hoewel de korte uitvoering bij het repeteren ervan elke keer 20-30 minuten duurde, kende de kinderen hun rol nu zo goed dat we in een keer ‘doorschoten’. Kort maar krachtig dus wat ons betreft!

Wat zijn we trots op de kinderen die zo geoefend hebben, hun best hebben gedaan hun rol goed te spelen, hoorbaar te praten en hun teksten te onthouden! En vooral op een podium voor al die mensen jezelf durven te laten zien. Dat is niet niks maar daar stonden ze toch maar mooi, onze kanjers!! 

jeugdgroep

Bekijk ‘n vorig artikel…

ARCHIEF:   (2017)   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...