Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Marjolein in Uitstraling21 mei, 2017

Tweewekelijks in Oisterwijk verschijnend blad “De Uitstraling” besteedde ruim aandacht aan ons actieve theatergroeplid Marjolein van der Horst. Het altijd goed verzorgd ogende “De Uitstraling” biedt haar lezers in elke uitgave een beeld van een Oisterwijkse inwoner die het verdient een spot op hem of haar gericht te krijgen vanwege bijzondere activiteiten.

Natuurlijk kennen wij Marjolein als enthousiast speler, schrijver en bestuurslid van Theatergroep Trappaf maar minstens zo interessant is de zorg en liefde voor haar IJslandse paard ‘Fákur frá Hinriksstodum’ en haar werk in een ‘Blijf van mijn lijf’-huis.

Dat Trappaf binnenkort ‘Aladdin’ in het Natuurtheater neerzet kreeg een eervol plaatsje in het artikel als uitsmijter! Klik om te vergroten en lees meer: 

Marjolein0001

_DSC1020klein

Bekijk ‘n vorig artikel…

 ARCHIEF:   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...