Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

‘n Droog jaar!12 juni, 2017

Dat was het dan, speelseizoen 2017 met zes mooi bezochte Aladdinvoorstellingen onder geweldige weersomstandigheden. Ook 2017 mag de boeken in als ‘een droog jaar’, geen spat regen! Ieders wens die een openluchttheater bespeelt!

“Speelseizoen 2017”… Dat wil zeggen: voor Theatergroep Trappaf. We geven het theater over aan onze collega’s van de VOS die de laatste voorbereidingen voor hun voorstellingen aan het treffen zijn en die we net zo’n mooi weer en publieksopkomst toewensen!

Alle bezoekers; dank voor jullie komst, we hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij. Graag tot ’n volgende keer!

(Foto: Frans de Laat)

(Foto: Frans de Laat)

Bekijk ‘n vorig artikel…

ARCHIEF:   (2017)   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...