Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Lola loopt!12 juni, 2017

Onze Theatergroep Trappaf toneelcollega Lola ruimt na de drukke periode vol repetities en uitvoeringen rond de Aladdinproductie direct tijd in voor ‘n andere pittige activiteit: het lopen van de “Run for Kika” te Eindhoven.

Kikaknallers

Dit jaar vindt de 5e editie van Run for KiKa Eindhoven plaats! Lola rent op zondag 2 juli een afstand mee en tracht hiermee inkomsten te generen voor Stichting Kinderen Kankervrij die zich ten doel heeft gesteld de genezing van kinderkanker te bevorderen.

Op Lola’s “Run for Kika”-account kun je ‘n (klein of groot, alles is welkom)-bedrag toezeggen als sponsoring. Als je kijkt via DEZE LINK wijst het zich vanzelf. Doen!

Lola Hage

Lola Hage

Bekijk ‘n vorig artikel…

ARCHIEF:   (2017)   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...