Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Play the Jukebox !1 oktober, 2017

Op zaterdag 7 oktober presenteert Showband Taxandria “Play the Jukebox”. Het belooft een gezellige avond te worden met een diversiteit aan fantastische nummers; meezingen gegarandeerd! Voorafgaand zal DJ Dennis Pagie het publiek opwarmen én het geheel afsluiten met een spetterende afterparty.

Play the jukebox

Theatergroep Trappaf is -net als vorig jaar- sterk vertegenwoordigd om het vocale deel luister bij te zetten! Wil je onze leden (Amy Koks, Nicole van Liempt, Loes Lommerse, Tom Schouten, Eva Zandkuijl, Steffie Zandkuijl, Twan van Schijndel én Chiem Liebeton) zien spetteren koop dan snel je kaartje! Dat kan bij:

Zorgatelier Walap, Kerkstraat 11 B in Oisterwijk
Leo van der Steen, Spoorlaan 72 in Oisterwijk
Of via: www.tiliander.com
Kaarten kopen aan de zaal is ook mogelijk.

Tot zaterdag!

Bekijk ‘n vorig artikel…

 ARCHIEF:   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...