Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Krijgt Theatergroep Trappaf uw stem?3 oktober, 2017

Rabobank’s “HART VOOR UW CLUB” is weer gestart!

Ook voor Theatergroep Trappaf geldt dat zij altijd op zoek is naar financiën om al haar creatieve plannen te realiseren. Openluchttheater, locatietoneel, Sinterklaastoneel, kinder- en jeugdlessen; er is ‘n flinke som geld mee gemoeid. Ook om de drempel voor publiek (lage entreeprijzen) en deelnemers (geen contributie) laag te houden zoekt de groep immer naar ondernemingen die hier sponsorkapitaal voor vrijmaken.

(Foto: Peter Deen)

(Openluchtproductie Aladdin 2017 * Foto: Peter Deen)

Rabobank Hart van Brabant stelt € 250.000 beschikbaar voor het lokale verenigingen die zijn ingeschreven voor “HART VOOR UW CLUB”! De verdeling van deze bijdrage bepalen de leden van Rabobank Hart van Brabant.

Deze leden ontvangen van de Rabobank een persoonlijke stemcode om te gaan stemmen op hun favoriete club. De stemperiode loopt van 3 t/m 17 oktober.

U als lid mag 5 stemmen uitbrengen. Er zijn heel veel verenigingen en stichtingen die uw stem verdienen. Breng in elk geval uw stemmen uit en als het even kan: ook op Theatergroep Trappaf! Hartelijk dank ervoor! Stemmen kan via onderstaande link.


Terug naar overzicht...