Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Grimecursus opnieuw succes!17 oktober, 2017

Opnieuw stond Saskia Zandkuijl aan het roer van een grimecursus die Theatergroep Trappaf in het leven riep voor haar geïnteresseerde leden.

Denise1

Veel disciplines uit eigen huis kunnen bemensen is ‘n grote Trappafwens. Dat lukt prima maar ‘n niveau hoger klimmen mag altijd! Het lijkt daarom ‘n goede traditie te worden dit jaarlijks -in ‘n wat ‘rustigere’ tijd van het jaar- te verwezenlijken.

Editie 2017 werd gevolgd door Denise Vervaart, Judith Lapien, Marianne Keuninkx, Melanie Keuninkx, Anke Schoenmakers en Carine Verhoeven in de ruimte van het zorgatelier Walap. Ongetwijfeld gaat u deze namen tegenkomen in het programmaboekje van de komende openluchtproductie!

Vanavond -17 oktober- werd de cursus met een voldaan gevoel afgesloten.

Bekijk ‘n vorig artikel…

ARCHIEF:   (2017)   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...