Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Het Verkleedhuis is verhuisd.26 augustus, 2013

Toneelspelend Oisterwijk is er al jaren kind aan huis voor advies of als huren/lenen verstandiger blijkt dan kopen of zelf maken. Carry Linschoten startte het als “Unnun Aandere Mens”, Saskia Zandkuijl zette het bedrijf voort als “Loods4″ tot zij het overdeed aan “Het Verkleedhuis”. Onzekerheid over het Oisterwijkse onderkomen maakt dat de ondernemers kiezen voor voortzetting op één locatie, die in Sprang-Capelle. Veel gaat mee naar Sprang-Capelle maar heel veel moois mag naar geïnteresseerden. Iedereen mag komen struinen en voor redelijke bedragen zich in iets bijzonders steken! Dat kan op de volgende momenten aan de Bedrijfsweg 21, 5061 JX in Oisterwijk:

Maandag 26 augustus van 19.30 tot 22.00 uur
Woensdag 28 augustus van 12.00 tot 15.00 uur

Het Verkleedhuis

“Het Verkleedhuis”, Heistraat 11, 5161 GA, Sprang-Capelle

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...