Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

Ron van Riel – Het oor wil ook wat!27 augustus, 2013

Ron van Riel

Ron van Riel

Bij de naam ‘Ron van Riel’ vielen onlangs de woorden ‘Huiscomponist Trappaf’. Niet gek want hij is alweer aan het componeren voor zijn vierde middagvullende familievoorstelling voor Theatergroep Trappaf en zijn derde Sinterklaasspel voor dezelfde groep. Zijn zetel achter keyboard en computer krijgt niet de kans af te koelen want tussendoor weten ook anderen Ron vanwege zijn muzikale kwaliteiten te vinden. We noemen hier bijvoorbeeld materiaal voor “Opera Familia”, binnenkort te horen in een special bij Omroep Max.

Voor het openluchttheater vierde Ron zijn muzikale creativiteit bot op Trappafstukken als “Voor het begon te waaien”, “Alice in Wonderland” en “De Drie Musketiers”. Wie van muziekstukken daaruit nog ‘ns wil smullen brengt ‘n bezoek aan zijn website. Ook de facebookpagina is de moeite waard. Niet vergeten te ‘liken’!

De Drie Musketiers 2012

Ron van Riel componeerde filmisch mooie muziek bij Trappaf’s “De Drie Musketiers” in 2013.

Bekijk ‘n vorig artikel…


Terug naar overzicht...